Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú.

Viac info

 

PRENÁJOM: 3-izbová novostavba; parking; Slnečnice - Zuzany Chalupovej

Ulica: Zuzany Chalupovej
Obec: Bratislava-Petržalka
Okres: Bratislava V
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
1 100 €/mesiac
Plus poplatok za energie, služby, parkovanie, TV a internet (400,- EUR/mesiac)

Popis nehnuteľnosti

ZAREZERVOVANÉ 

Ideálne bývanie pre rodinu. Novostavba s veľkorysou terasou a množstvom odkladacích priestorov.

3-izbový byt v rezidenčnom komplexe SLNEČNICE - ulica Zuzany Chalupovej. Moderná nehnuteľnosť s plochou 70 m2 (plus 36 m2 priestranná TERASA) sa nachádza v bytovom dome s výťahom.   

DISPOZÍCIA: vstupná chodba, samostatný walk-in šatník; vzdušná obývacia izba prepojená s otvorenou kuchyňou a jedálenskou časťou (so vstupom na terasu); priestranná spálňa so šatníkom; detská/študentská izba; kúpeľňa s vaňou; samostatná toaleta; priestranná terasa (36 m2) = pôdorys bytu vo fotogalérii

ZARIADENIE: byt je zariadený vrátane vstavaných spotrebičov (varná doska; umývačka riadu; chladnička s mraziacou časťou; práčka; TV) a so vstavanými šatníkmi

PIVNIČNÁ KOBKA: k dispozícii priestranná pivnica

PARKOVANIE: k dispozícii vnútorné parkovacie státie + možnosť prenajatia ďalšieho parkovacieho miesta (dohodou)

Byt ponúka príjemné a moderné bývanie pre rodinu s dieťaťom - deťmi; príp. pre maximálne 3 dospelé osoby. Malý a vychovaný psík iba po dohovore s prenajímateľom.

K dispozícii cca od 5. júla 2024.

LOKALITA: moderný rezidenčný komplex SLNEČNICE - Zóna mesto s príjemnou mestskou parkovou výsadbou a s dobrou občianskou vybavenosťou (nákupné stredisko SLNEČNICE MARKET, obchody - BILLA, drogéria, lekáreň, SuperZoo, služby, kaviarne). K dispozícii lekárske ambulancie (pediater, stomatológ, ...). V blízkosti zastávka MHD (autobus), výborné možnosti na aktívne trávenie voľného času (Petržalská hrádza, cykloturistika, jazero Rusovce, beh, ...) 

CENA: 1.100,- Eur/mesiac + 400,- EUR/mesačne za energie, služby, 1x parkovanie, 1x pivničná kobka (vrátane TV balíka a internetu). Pri podpise zmluvy platí nájomca kompletné jednomesačné nájomné (1.500,- EUR) a 2x depozit (2x 1.500,- EUR). Administratívny poplatok pre realitnú kanceláriu (790,- EUR). 

KONTAKT na realitnú spoločnosť: 0910 969 995 SOFIA REAL, s.r.o.

Informácie komunikované v predmetnom inzeráte sú informatívneho charakteru a realitná spoločnosť SOFIA REAL, s.r.o. nenesie zodpovednosť za ich správnosť, presnosť a úplnosť.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
70 m2
Podlahová plocha:
70 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
3
Energetický certifikát:
B
Typ budovy:
zmiešané
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Pivnica:
áno
Celková plocha:
106 m2
Internet:
áno
Káblová TV:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Asistent RK

Asistent RK

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Pусский
  • rusr
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti