Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú.

Viac info

 

PRENÁJOM: priestranný 2-izbový byt; loggia; Ružinov - Vietnamská ul.

Ulica: Vietnamská
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:
700 €/mesiac
Plus poplatky za energie, služby (200,- Eur/mesiac).

Popis nehnuteľnosti

Prenájom priestranného a zariadeného 2-izbového bytu s loggiou v Ružinove (Vietnamská ulica) s dobrou občianskou vybavenosťou. Zariadená nehnuteľnosť s plochou 60 m2 (plus 5 m2 LOGGIA) sa nachádza na 5. posch. v bytovom dome s výťahom.   

DISPOZÍCIA: vstupná chodba; obývacia izba; priestranná kuchyňa so vstupom na loggiu; samostatná spálňa; kúpeľňa s vaňou; samostatná toaleta; komora/technická miestnosť

ZARIADENIE: byt je zariadený v zmysle fotografií (vrátane spotrebičov: sklokeramická varná doska, teplovzdušná rúra; umývačka riadu; chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra; práčka); v byte je dostatok úložných priestorov (priestranná šatníková skriňa v spálni; šatníková skriňa vo vstupnej chodbe; policová zostava v komore)

Byt ponúka príjemné bývanie pre jednotlivca resp. pár. Bez domácich miláčikov.

K dispozícii okamžite.

LOKALITA: komfortná občianska vybavenosť (nákupné stredisko AVION; IKEA; YEME; priamo v komplexe potraviny; v blízkosti lekáreň; kaviarne; športoviská; ....), v blízkosti zastávka MHD (autobus, trolejbus)

CENA: 700,- Eur/mesiac plus 200,- Eur/mesiac poplatky za energie a služby vrátane internetu a TV. Pri podpise zmluvy platí nájomca kompletné jednomesačné nájomné (900,- EUR) a depozit (900,- EUR). Administratívny poplatok pre realitnú kanceláriu (590,- EUR).

KONTAKT na realitnú spoločnosť: 0910 969 995 SOFIA REAL, s.r.o.

© COPYRIGHT SOFIA REAL, s.r.o. – fotografie, obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie SOFIA REAL, s.r.o. Ich ďaľšie šírenie, kopírovanie, resp. akékoľvek použitie bez súhlasu spoločnosti SOFIA REAL, s.r.o. nie je dovolené. Informácie komunikované v predmetnom inzeráte sú informatívneho charakteru a realitná spoločnosť SOFIA REAL, s.r.o. nenesie zodpovednosť za ich správnosť, presnosť a úplnosť.
 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
60 m2
Podlahová plocha:
60 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
2
Energetický certifikát:
žiadne
Typ budovy:
zmiešané
Loggia:
áno
Poschodie:
5
Celková plocha:
60 m2
Plocha loggie:
5 m2
Vykurovanie - centrálne:
áno
Internet:
áno
Káblová TV:
áno
Optická sieť:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Asistent RK

Asistent RK

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Pусский
  • rusr
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti