Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú.

Viac info

 

PRENÁJOM: klimatizovaný 4-izbový byt; Horský park; garáž; terasa

Ulica: Kubániho
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Okres: Bratislava I
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 4-izbový byt
Iné:
1 200 €/mesiac
Plus poplatky za energie, služby, internet (200,- EUR/mesiac).

Popis nehnuteľnosti

Klimatizovaný 4-izbový byt / mezonet v lokalite Horského parku (v blízkosti Cambridge International School Bratislava) určený na prenájom. Lokalita s množstvom zelene a s dobrou dostupnosťou do centra mesta. Nehnuteľnosť s  rozlohou 110 m2 sa nachádza na 3. poschodí v bytovom dome s výťahom. K dispozícii je TERASA (6 m2). Schodiskový výťah v byte.
   
DISPOZÍCIA: spodné podlažie - samostatný šatník a samostatná toaleta; poschodie - priestranná obývacia izba prepojená s kuchyňou a jedálenskou časťou; 2x spálňa; hosťovská izba; kuchyňa; samostatný šatník; kúpeľňa s vaňou + sprchovací kút + toaleta; terasa
 
ZARIADENIE: nehnuteľnosť je zariadená vrátane kuchyne (umývačka riadu; chladnička s mrazničkou; ....)

PARKOVANIE: možnosť prenájmu garáže (v cene 150,- EUR/mesiac)

Nehnuteľnosť poskytuje pohodlné bývanie pre rodinu s ďeťmi. Malý a vychovaný DOMÁCI MILÁČIK (psík) je akceptovateľný iba po dohovore.

K dispozícii okamžite.

LOKALITA: v tesnej blízkosti obľúbeného Horského parku, v blízkosti bilingválna škôlka Cambridge Kindergarden a Cambridge International School; kvalitná občianska vybavenosť v okolí (základná škola  Dubová, obchody, služby). Dobrá dostupnosť do centra mesta za pár minút. Rýchle napojenie na diaľnicu D2. V blízkosti zastávka MHD.

CENA: 1.200,- Eur/mesiac + 200,- EUR/mesiac za energie a služby (bez internetového pripojenia a TV balíka). Pri podpise zmluvy platí nájomca kompletné jednomesačné nájomné (1.400,- EUR), vratný depozit vo výške kompletného jednomesačného nájmu (1.400,- EUR). 

KONTAKT na realitnú spoločnosť: 0910 969 995 SOFIA REAL, s.r.o.

Informácie komunikované v predmetnom inzeráte sú informatívneho charakteru a realitná spoločnosť SOFIA REAL, s.r.o. nenesie zodpovednosť za ich správnosť, presnosť a úplnosť.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
110 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
4
Energetický certifikát:
žiadne
Typ budovy:
zmiešané
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Výťah:
áno
Poschodie:
3
Celková plocha:
110 m2
Terasa plocha:
6 m2
Počet garáží:
1
Vykurovanie - centrálne:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Asistent RK

Asistent RK

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Pусский
  • rusr
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti